Företagarföreningen & Kontakt

Älvängens företagarförening verkar för att främja ett attraktivt köpcentrum. Den huvudsakliga uppgiften är att genomföra ett antal aktiviteter. De flesta är idag starka traditioner och lockar besökare från hela Ale och närliggande kommuner. Den första julmarknaden arrangerades i mitten av 1970-talet och äger nu rum första söndagen i december. En nykrönt lucia brukar varje år göra ett av sina första officiella framträdanden just under julmarknaden i Älvängen. Vårmarknaden, sista söndagen i april, är en publikdragare av stora mått. De senaste årens modeshower har varit mycket uppskattade.

Marknaderna arrangeras i nära samarbete med det lokala föreningslivet och arrangemangen är alla inriktade för att attrahera hela familjen. Sedan 12 år tillbaka arrangeras i september en aktivitet kallad ”Ballonglördag”, där varje medlemsbutik placerar rabattkuponger i ballonger. Varje kund som handlar för mer än 100 kronor får smälla en ballong och har därmed chansen att få upp till 50% rabatt.

Älvängennatta med förlängda öppettider arrangeras när medlemsbutikerna så önskar, vanligtvis en torsdagskväll under senhösten.

Detta får du som medlem i Älvängens Företagarförening:

 1. Medverka vid våra arrangemang vårmarknad, julmarknad, ballonglördag och Älvängennatta.
 2. Delta i vår gemensamma marknadsföring.
 3. Inbjudningar till våra medlemsmöten där vi diskuterar aktuella frågor.
 4. Medlemsregister – kalendarium Alekuriren.
 5. Ditt företag finns med i medlemsregistret på alvangen.com. Din verksamhets hemsida blir även länkad ifrån alvangen.com.
 6. Medlemsregister
 7. Du syns på alvangen.com. Du länkas även från denna hemsida till din hemsida.
 8. Fler sociala nätverksträffar under åren
Samarbete med alekuriren:
 • Kalendarium från alekuriren gällande annonsering.
 • Du får rabatterade priser på annonser i Alekuriren inför våra aktiviteter.
 • I vår bilaga inför vår och julmarknad skriver vi om olika medlemsföretag i artikelform. Detta sätt att skriva på ger en proffsig och intressant marknadsföring för ditt företag.